Hei, olen Uliana!

Valmennan aikuisia rakentamaan omannäköistä elämää, seuraamaan unelmiaan sekä toipumaan vaikeista eroista tai henkisestä väkivallasta. 

Työskentelen myös lasten vieraannuttamistapausten parissa. Lapsen vieraannuttaminen tarkoittaa ilmiötä, jossa erotilanteessa vanhempi alkaa vieraannuttaa eli käännyttää lasta toista vanhempaa vastaan. Autan ja tuen vanhempia rakentamaan hyvät välit lapseensa. Työskentelen lisäksi lasten ja nuorten kanssa, joilla on koulupelkoja tai muita fobioita.

Asiakkaitani ovat lapset, nuoret, aikuiset, perheet ja pariskunnat. Kuljen asiakkaideni kanssa yhdessä ja autan heitä löytämään sisäisen rauhan sekä turvan tunteen. Saan kiitostani asiakkailta siitä, että olen innostava ja suorapuheinen terapeutti, joka antaa aina konkreettisia työkaluja arjen hallintaan ja tilanteiden ratkaisemiseksi.

Työotteeni on ratkaisukeskeinen, valmentava, inhimillinen, arvostava ja välittävä. Kanssani on helppo puhua. 

Tervetuloa kohtaamaan haasteesi kanssani,

Uliana 

KOULUTUS

Siria sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (psykoterapeuttiset valmiudet), Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja, Neuropsykiatrinen valmentaja, Positive Psychology Practitioner, Luokanopettaja, kasvatustieteen maisteri

ERIKOISOSAAMISALUEET

Henkiseen väkivaltaan ja lähisuhdeväkivaltaan liittyvät ongelmat, vieraannuttaminen, pitkittyneet huoltoriidat, ero, haasteet ihmissuhteissa, narsismi ja muut persoonallisuushäiriöt, traumat, kriisit, ahdistus, paniikkihäiriöt, masennus, lapsen kouluhaasteet ja käytöshäiriöt, vanhemmuus, erityisherkkyyden tukeminen.

HINNAT:

Etätapaaminen 60min. 79€

Usein kysytyt
kysymykset

MIndepuhelin avoinna
12.00-22.00