Hei, olen Jenni.

Olen saanut työskennellä psykologin monipuolisissa tehtävissä jo lähes kymmenen vuotta. Ihmisten monenlaiset haasteet ja murheet ovat siis käyneet tutuiksi, mutta myös selviytymistarinat ja uudet oivallukset, joiden avulla ihmiset ovat päässeet eteenpäin.

Mindessä vastuualueenani on palvelumme asiantuntijuuden laadusta huolehtiminen, ja koulutan myös kaikki puhelinpalvelun asiantuntijamme auttamaan ja tukemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä Mindessä työskentelyn lähtökohtana on aina myötätuntoinen kuuntelu ja asiakkaan kokemuksen kunnioittaminen. Yhdessä asiantuntijamme kanssa voitte rauhassa tarkastella tilannettasi ja etsiä sinulle sopivia ratkaisukeinoja.

Kannan huolta palvelujärjestelmän sokkeloihin eksyneistä ja minulle tärkeää Mindessä on, että saamme ohjattua sinut nopeasti asiantuntevan avun pariin, mikäli meiltä ei löydy osaamista tarpeisiisi. Usein kuitenkin jo pelkkä keskustelu asiantuntijan kanssa voi auttaa useisiin elämän kriisitilanteiisiin.

Kuten kaikkien, myös meidän asiantuntijoiden pitää voida huolehtia omasta hyvinvoinnista. Itse pyrin hyötymään suomalaisen luonnon rauhoittavasta voimasta ja käymään säännöllisesti meressä sekä metsässä. Myös taidenäyttelyissä vierailua voin lämpimästi suositella mielen virkistämiseksi.

Kohdataan Minden palveluiden parissa.

Jenni Kaunomäki

Jenni.kaunomaki@minde.fi

Hei, olen Antti.

Olen valmistunut liikuntaneuvojan ja ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin ammatteihin sekä kirjoittanut kirjan ihmisen itsetuntemuksen merkityksestä elämässä menestymiseen. Näiden taustojen sekä oman kokemuspohjan avulla ymmärrän laaja-alaisesti ihmisten erilaisia haasteita ja pystyn tarjoamaan työkaluja haasteista selättämiseksi.

Useilla ihmisillä haasteet liittyvät yleisesti omaan arkeen kuten parisuhteeseen, yksinäisyyteen tai muihin huoliin, jotka puristavat rinnasta. Toisilla ihmisillä haasteet ovat enemmän oman itsensä kehittämiseen liittyviä, jolloin halutaan kehittää esimerkiksi omaa suoritustaan kohti päämäärää työssä tai urheilussa. Kaikissa tapauksissa ensimmäinen askel on keskustelu asiantuntijan kanssa ja tätä varten Minde on olemassa.

Tulen Minden kautta myöhemmin tarjoamaan oman osaamisen ihmisten tueksi näihinkin haasteisiin, mutta olen nyt Minden muun tiimin kanssa kehittämässä palvelua eteenpäin. Tavoitteenamme on luoda monipuolinen palvelu, joka tarjoaa ihmisille tukea ja apua mutta myös terveysalan ammattilaisille ratkaisun, jonka kautta voi kohdata apua tarvitseva ihminen.

Antti Tuisku

Muu tiimi

Päivi Vaipuro

Toimin Minden toimitusjohtajana, joten vastuullani on yleisesti liiketoiminnan kehittäminen, jotta palvelumme palvelisi ihmisten tarpeita mahdollisemman laajasti. En ole terveydenalan ammattilainen, joten en suoraan tee asiakastyötä. Koen kuitenkin huolta ihmisten hyvinvoinnista ja haluan olla edistämässä hyvinvoinnin tarjontaa, jotta yhä useampia saisi apua ja tukea.

Mikko Saari

Vastaan Minden tiimissä juridisista asioista ja varmistan, että toimintamme rakentuu sekä kehittyy hyvän hallinnon periaatteiden mukaisesti. Näin voimme varmistaa ihmisille laadukkaan ja turvallisen palvelun. Minden kautta voin tuoda oman osaamiseni kehittämään ihmisten hyvinvointia.

Petri Huovinen

Hoidan Minden tiimissä liiketoiminnan kehitystä ja strategista suunnittelua. Koen iloa siitä, että Minde on vastaamassa ihmisten haasteisiin ja tarjoamassa matalan kynnyksen palvelua.

Jonne Kemppainen

Olen Mindessä tukemassa ja auttamassa markkinoinnin sekä myynnin osa-alueilta. Minden tiimissä voin tarjota osaamiseni toimialan asiantuntijoiden eduksi, jotta he voisivat jatkossa kohdata yhä useamman avun tarvitsijan.

Vilma

Opiskelen psykologiaa Tampereen yliopistossa. Olen opiskeluissa ja opintojen aikana päässyt jo perehtymään auttamiseen ja tunnen iloa voidessani tuottaa osaltani hyvinvointia ihmisten arkeen. Minden palvelussa olen tuottanut useita asiantuntija-artikkeleita ja minut voit kohdata myös puhelinpalvelumme kautta.

Kumppaniverkosto

Minden kautta tavoitat myös useita alan asiantuntijoita, jotka on Minden toimesta kuratoitu. Tutustu, kumppaneihimme!

Etsi asiantuntijaa

Löydä itsellesi sopiva asiantuntija verkostostamme. Täytä tiedot, otamme yhteyttä!

Hae asiantuntijaksemme

Useilla hyvinvoinnin asiantuntijoilla on mahdollisuus päästä verkostoomme, ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi.

Lue lisää Mindestä

Minde on matalan kynnyksen hyvinvointi palvelu, lue lisää!

Usein kysytyt
kysymykset

MIndepuhelin avoinna
12.00-22.00