Kaikki me kohtaamme elämämme aikana erilaisia haasteita, jotka tuottavat hetkellistä tai pidempikestoista kuormitusta jokapäiväiseen arkeemme. Jotkut selviävät hankaluuksista nopeasti eteenpäin, kun taas toiset tarvitsevat asioiden käsittelyyn aikaa. Kaikissa tapauksissa tärkeää on, ettei asioiden kanssa joudu olemaan yksin ja niiden vaikutukset omaan elämään ymmärtää. Monesti auttaa jo se, että asiasta voi luottamuksellisesti puhua turvallisille ihmisille. Kun sanoittaa omia ajatuksiaan ääneen, usein oivaltaa itsekin tuntonsa paremmin. 

Tästä meillä syntyi ajatus Mindestä. Hyvinvointipalvelusta, jossa olemme ihmisten tukena heidän elämän haasteissaan. Haluamme tarjota sen ihmisen, joka on läsnä silloin, kun sitä eniten tarvitaan, helposti ja nopeasti – siksi meillä on Mindepuhelin. Mindepuhelimessa sinua auttaa asiantuntija, jonka avulla saat purettua omaa painolastiasi ja saat näkökulmia omiin huoliisi. Osaavat asiantuntijamme ohjaavat sinut tarvittaessa oikeaan suuntaan, jos tilanteessasi on hyödyllisempää saada pidempiaikaista apua eikä Mindepuhelimessa tapahtuva keskusteluapu ole riittävä. Olemme ihminen ihmiselle, ilman vaateita tunnistautumisesta tai historiasta, voit siis soittaa meille täysin anonyymisti, sillä me emme kerää sinua personoivaa asiakas- tai potilasrekisteriä. 

Auttaaksemme sinua ymmärtämään mahdollisia omia haasteitasi, Minde haluaa tarjota myös tietoa. Siksi olemme koonneet käyttöösi erilaisia testejä sekä tärkeää tietoa erilaisista elämän haasteista. Näillä sisällöillä haluamme tarjota tukea ja auttaa sinua löytämään keinoja ja vinkkejä ongelmiesi ratkaisemiseksi.

Me olemme siis syntyneet ihmisten auttamisen halusta, jotta apua olisi saatavilla kaikille mahdollisimman helposti ja nopeasti. Olemme täysin yksityinen, ketjuista riippumaton toimija, mutta tulemme jatkossakin kehittymään ja kumppanoitumaan niin, että voimme entistä laajemmin auttaa ihmisiä. 

Kun sitä tarvitset, olemme täällä – sinun apunasi elämän haasteissa.

Tutustu asiantuntijoihimme

Usein kysytyt
kysymykset

MIndepuhelin avoinna
12.00-22.00