Hei, olen Jenni!

Olen mielenterveyden ja käyttäytymistieteiden ammattilainen, ja tarjoan tukea ja ohjausta henkilökohtaisen kasvun ja psyykkisen hyvinvoinnin tiellä. Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivisanalyyttinen lyhytterapeutti, ja jatkokouluttaudun aktiivisesti huolehtiakseni ammattitaidostani. Käytän työssäni vain näyttöön perustuvia, yleisesti hyväksyttyjä menetelmiä.

Minulle on tärkeää luoda turvallinen ilmapiiri, jossa voit avoimesti jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja huoliasi. Yhdessä työskennellen voimme tarkastella haasteellisia ajatus- ja toimintamalleja, sekä löytää keinoja tavoitella muutosta.

Tavoitteenani on auttaa sinua kehittämään taitoja, jotka vahvistavat psyykkistä joustavuutta ja auttavat sinua selviytymään elämän haasteista. Uskon siihen, että jokaisessa meissä on potentiaalia muutokseen, ja olen täällä tukemassa sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat tukea elämäsi eri osa-alueilla. Yhdessä voimme työskennellä kohti merkityksellisempää ja tasapainoisempaa elämää.

Tervetuloa psykologin vastaanotolle!

Jenni

KOULUTUS:

Jenni on psykologi, oikeuspsykologi ja kognitiivisanalyyttinen lyhytterapeutti.

ERITYISOSAAMISALUEET:

Haasteellisten käyttäytymis- ja ajatusmallien tarkastelu sekä tavoitteellinen muutostyöskentely psyykkisten hyvinvoinnin esteiden parissa.

HINNAT:

Etätapaaminen, 45min. 129€

Usein kysytyt
kysymykset

MIndepuhelin avoinna
12.00-22.00