Hei,

Olen Antti!

Olen asiantuntijana intohimoisen kiinnostunut löytämään ja tunnistamaan jokaisen henkilön potentiaalin.

Autan asiakkaitani kirkastamaan tavoitteitaan ja kulkemaan niitä kohti, heidän omia voimavarojaan hyödyntäen. Samojen voimavarojen ja selkeämpien tavoitteiden avulla autan asiakkaitani piirtämään parempaa tulevaisuuskuvaa elämän haastavissa kiputiloissa surun ja muutoksen keskellä.

Asiantuntemustani hyödynnetään yksilö- ja ryhmätasolla, niin huippu-urheilussa, artistien, johtajien, yritysten, itsensä kehittämiseen fokusoivien, kuin myös omien haasteiden kanssa kamppailevien henkilöiden apuna. Olen erityisesti asiantuntijana saanut kiitosta työstäni mm. päihderiippuvuuksien, parisuhdekriisien, elämäntasapainon löytämisen ja urheilijoiden suorituskyvyn kehittämisen apuna työskentelystä.

Työskentelytapani on kuunteleva ja ratkaisukeskeinen. Kohtaan asiakkaani yksilön toiveita ja haasteita kuunnellen, ohjaten ajattelemaan ja siten löytämään ratkaisuja haasteisiin.

Kohdataan haasteesi yhdessä,

Antti

ANTTI ASIANTUNTIJANA:

Antti on kouluttautunut Helsingin psykoterapiainstituutissa lyhytterapeutiksi ja Varalan Urheiluopistolla liikuntaneuvojaksi. Hän on myös läpikäynyt oman polun kaupan kassalta Suomen suosituimmaksi pop-tähdeksi ja siten toteuttanut oman henkilökohtaisen kasvun menestykseen. Tämän lisäksi Antti on yrittäjä, johtaja, kirjailija, tavoitteellisesti urheileva ja ikuinen elämän tutkija.

Antti haluaa valmentajana tarjota monipuolisen osaamisen henkilöiden ja yrityksien kehityksen ja kasvun tueksi.

ERITYISOSAAMISALUEET:

Tavoitteellinen itsensä kehittäminen (urheilu/johtaminen), elämäntasapainon haasteet, parisuhteen tai päihderiipuvuuteen liittyvät haasteet

HINNAT:

60min 199€

Usein kysytyt
kysymykset

MIndepuhelin avoinna
12.00-22.00