EKALUOKKALAISEN YKSINOLON TUKI -VERTAISRYHMÄ HUOLTAJILLE

100,00 

Onko koulutien aloitus edessä? Odottaako tuleva ekaluokkalainen jo malttamattomana koulun alkua? Mietityttääkö ekaluokkalaisen yksinolo kotona ennen tai jälkeen koulupäivän? Tule mukaan vertaisryhmään keskustelemaan muiden samassa tilanteessa olevien huoltajien kanssa. Vertaistuki voi antaa sinulle konkreettisia toimintavinkkejä arkeesi ja tuoda näkyväksi sitä, että et ole yksin tämän aiheen äärellä.

Vertaisryhmässä ekaluokkalaisen yksinolon tueksi pääset jakamaan ajatuksiasi, kokemuksiasi ja tunteitasi liittyen ekaluokkalaisen koulun aloitukseen ja koulupäivien ympärillä olevaan lapsen yksinoloon. Ryhmä muodostuu osallistujista, jotka ovat samassa tilanteessa kanssasi. Yhdessä voimme jakaa ideoita ja tsemppiä, miten tukea ekaluokkalaisen yksinoloa. Vertaisryhmän ohjaaja on varhaiskasvatuksen ammattilainen ja pyrkii erilaisten kysymysten ja keskustelujen kautta mahdollistamaan uusien näkökulmien ja oivallusten löytämisen juuri sinun omasta arjestasi. Ohjaaja tukee sinun vanhemmuuttasi ja kasvatustyötäsi tuomalla esiin näkökulmaa ekaluokkalaisen valmiuksista ja kehitysvaiheista.

Tapaamisten teemat:

Tuleva koulun aloitus

Miten yksinolo on sujunut koulun alettua

Miten uuteen kouluarkeen totuttelu ja sopeutuminen on sujunut pidemmällä aikavälillä

Vertaistukiryhmä alkaa elokuussa ja tapaamisia on yhteensä viisi. Tapaamiset tapahtuvat Teamsin välityksellä maanantaisin  14.8., 21.8. ja 28.8. klo 18-19.30. Ryhmään otetaan rajattu määrä osallistujia, joten varaathan paikkasi nopeastI!

Ryhmän asiantuntijana toimii Heidi Salo, tutustu Heidiin!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,