Uusi matalan kynnyksen hyvinvointipalvelu tarjoaa ensiaskeleen kohti apua – mukana tiimissä Antti Tuisku

Kuva: Mikko Harma

2.3.2023

Yhä useampi suomalainen voi huonosti arjessaan, eikä Suomessa julkisen terveydenhuollon kantokyky riitä kaikkien ihmisten auttamiseen. Ihmisiä huolettavat kevyemmät ja hankalammat kysymykset, jotka valvottavat yöllä tai saavat tuntemaan ahdistusta. Monet myös jäävät näiden ongelmien kanssa yksin, sillä apua ei ole aina helppo saada, sitä ei osata hakea oikeasta paikasta tai jonot ovat pitkät. Usein ensimmäinen apu olisi keskustelu asiantuntijan kanssa siitä, miten ongelmia voisi lähteä ratkaisemaan. Tähän tarpeeseen on perustettu Minde. 

”Minden kokonaisuus puhuttelee minua monelta kantilta. Koen, että voin olla rakentamassa uudenlaista palvelua, jonka kautta voidaan auttaa ihmisiä voimaan paremmin omassa arjessaan ja samalla auttaa terveydenalan asiantuntijoita löytämään avun tarvitsijoita. Tulen myöhemmin itse myös tarjoamaan osaamiseni ihmisten tueksi Minden kautta, mutta olen jo nyt kehittämässä Mindeä muun tiimin kanssa eteenpäin. Minun historiani johtamisesta, urheilusta, julkisuuden henkilönä olemisesta yhdistettynä koulutuksien kautta rakennettuun asiantuntemukseeni tuo laaja-alaisen ja uniikin osaamispaletin ihmisten saataville.”, kertoo Antti Tuisku osuudestaan. 

Antti Tuisku liittyi yhtiön toimintaan mukaan alkuvuodesta 2023. Antti on viimeisimmäksi kouluttautunut liikuntaneuvojan ja ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin ammatteihin, joten osakkuus Mindessä on luonnollinen osa Antin seuraavaa urapolkua näiden osalta. 

Minde on matalan kynnyksen palveluita tarjoava hyvinvointi start-up

Osoitteessa Minde.fi on tarjolla apua ja tukea arjen ongelmiin asiantuntijoiden tuottamilla sisällöillä, kuten artikkeleilla ja testeillä. Minde tarjoaa myös helposti arjessa saavutettavan maksullisen puhelinpalvelun joka päivä klo 12-22.00, jossa keskusteluapua tarjoavat terveysalan ammattilaiset.

”Ihmisten ongelmat ovat merkittävästi kasvaneet viimeisten vuosien aikana. Maailman yleinen tilanne, kuten pandemia, sota ja taloudelliset haasteet eivät ole mitenkään helpottaneet asiaa. Yhä useampi ihminen kaipaa tukea ja apua. Palvelussamme olemme huomanneet, että haasteita elämään tuovat erityisesti parisuhteen ongelmat, yksinäisyys, alkoholin käyttö ja yleiset kriisit, jotka tuottavat kuormitusta. Mindessä haluamme olla tukemassa ihmisiä näissä kysymyksissä ja auttaa heitä löytämään tilanteeseensa sopivaa apua.”, kertoo psykologi Jenni Kaunomäki, joka vastaa yhtiön palvelun laadusta.

Minden taustalla on osaava asiantuntijatiimi, joka koostuu eri alueen osaajista. Yhtiön omistajina on lyhytterapeutti Antti Tuiskun ja psykologi Jenni Kaunomäen lisäksi, asianajaja Mikko Saari, myynnin ja markkinoinnin laaja-alainen osaaja Jonne Kemppainen sekä liiketoiminnan konsultointia tekevät Petri Huovinen ja Päivi Vaipuro, joka toimii myös yhtiön toimitusjohtajana. 

Laajennamme tarjontaamme myös hyvinvoinnin ja mielenterveyden ammattilaisille suunnatulla palveluportaalilla

Minde haluaa auttaa ihmisiä löytämään itselleen sopivan asiantuntijan, joten palvelu tulee tarjoamaan esimerkiksi psykologeille, psykoterapeuteille, lyhytterapeuteille ja erityyppisille terveyden valmentajille kokonaisvaltaisen alustan, jonka kautta rakentaa omaa henkilöbrändiä, markkinoida ja myydä omia palveluitaan ja tuotteitaan sekä kehittää omaa liiketoimintaansa. Minde varmistaa tuotettavan palvelun laadun ja edellyttää asiantuntijakumppaneilta tiettyjä kriteereitä, joiden avulla varmistetaan autettaville ihmisille laadukas asiakaskokemus.

”Monipuolisen tiimimme avulla katsomme hyvinvointikenttää laaja-alaisesti ja kattavasti. Pystymme tunnistamaan ja löytämään ratkaisuja, jotka palvelevat sekä arjessaan apua kaipaavia ihmisiä että asiantuntijoita, jotka pystyvät omalla osaamisellaan olemaan ihmisten tukena. Jenni ja Antti edustavat tiimissämme erityyppisiä hyvinvoinnin ammattilaisia, heidän avullaan varmistamme, että markkinaa katsotaan mahdollisemman monen näkökulman kautta ja palvelumme kautta apua tarvitseville tulee olemaan tarjolla laaja-alaista tukea alan eri ammattilaisten osaamisesta.”, kommentoi yhtiön toimitusjohtaja Päivi Vaipuro.

Lisätietoja:

Päivi Vaipuro

toimitusjohtaja

Minde Oy

puh. 050 494 1680